Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Чукв’янська громада» (код ЄДРПОУ: 04370350) був реорганізований і увійшов до складу Ралівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Чукв’янська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Ралівської громади

Оголошення конкурсу на заміщення посади головного лікаря (керівника) Комунального некомерційного підприємства "Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква"

Дата: 10.10.2018 16:09
Кількість переглядів: 466

                                                                                 ОГОЛОШЕННЯ!!!

                  Чукв’янська сільська рада оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря (керівника) Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква Самбірського району Львівської» (1 штатна одиниця).

                 Підстава: рішення сільської ради від 25.04.2018 № 3 «Про реорганізацію Комунального закладу Чукв’янської сільської ради «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква Самбірського району Львівської області» шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква Самбірського району Львівської області».

                  Основні напрямки діяльності підприємства: надання первинної та інших видів медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров'я.

                  Назва установи: Комунальне некомерційне підприємство «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква Самбірського району Львівської області». Місцезнаходження: 41480, село Чуква, вул.Самбірська, 172 Самбірського району, Львівської області.

                  Назва вакантної посади: Головний лікар (керівник) Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с.Чуква Самбірського району Львівської».

                  Термін і місце прийняття документів: Прийняття заяв і доданих до них документів від претендентів на участь у конкурсі здійснюється у строк не менше 25 календарних днів, але не більше 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Чукв’янської сільської ради.. Кінцевий термін прийняття заяв 09.11.2018 до 16.00. Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється конкурсною комісією Чукв’янської сільської ради за адресою: 41480, село Чуква, вул.Самбірська, 172 Самбірського району, Львівської області.

                  Перелік документів, що подаються на участь у конкурсі: Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи: 1) копію паспорта громадянина України; 2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1; 3) резюме у довільній формі; 4) автобіографію; 5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи; 6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2; 7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі; 8) довідку МВС про відсутність судимості; 9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ; 10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3; 11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4; 12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

                 Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент. Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три – п’ять років), в якому передбачаються: план реформування закладу протягом одного року; заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу; пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

                  Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Медицина”. Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з “Організації і управління охороною здоров’я”. Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 3 років.

                  Умови оплати праці керівника закладу: За виконання обов’язків Керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених: посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки; підвищень посадового окладу (за наявність кваліфікаційної категорії, за роботу у шкідливих та важких умовах); надбавок (за вислугу років, високі досягнення у праці, почесне звання тощо); доплат (за науковий ступінь тощо); премії, розміри якої залежать від особистого внеску в загальні результати роботи закладу та яка встановлюється відповідно до положення про преміювання за погодженням з Органом управління майном; матеріальної допомоги; Преміювання Керівника, встановлення йому надбавок і доплат до посадового окладу, надання матеріальної допомоги здійснюються за рішенням Органу управління майном у разі відсутності заборгованості із заробітної плати працівникам закладу, за спожиті комунальні послуги та з платежів до державного і місцевих бюджетів у межах затвердженого фонду оплати праці.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано